10/07 | ΤΗΝΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ, 1 ΕΚΔΡΟΜΗ 2 ΝΗΣΙΑ

ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ, 1 ΕΚΔΡΟΜΗ 2 ΝΗΣΙΑ | TINOS BEACH 4*

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ | 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
10/07 | ΤΗΝΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ, 1 ΕΚΔΡΟΜΗ 2 ΝΗΣΙΑ
Προσφορά
225 €

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Ραφήνα – Παναγία της Τήνου – Χώρα :

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο καράβι για Τήνο. Άφιξη και μετάβαση για προσκύνημα στην Παναγία την Ευαγγελίστρια. Ο ναός χτίστηκε το 1823, στο σημείο ακριβώς όπου βρέθηκε η εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου σύμφωνα με το όραμα της Αγίας Πελαγίας. Είναι χτισμένη από μάρμαρο και αποτελεί ένα έξοχο δείγμα αρχιτεκτονικής. Η σπουδαιότητα του οικοδομήματος είναι, εκτός από θρησκευτική, και σημειολογική μιας και πρόκειται για το πρώτο αξιόλογο κτίσμα του απελευθερωμένου ελληνισμού. Κατόπιν μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Θα απολαυσουμε το μπάνιο μας μπροστά στην παραλία του ξενοδοχείου μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Μονή Κεχροβουνίου – Βώλαξ – Πύργος – Πάνορμος :

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι που μόνασε η Αγία Πελαγία για να προσκυνήσουμε. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το χωριό Βώλαξ με τους γρανιτένιους βράχους, βρίσκεται στην καρδιά του νησιού, το οποίο είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο. Οι κάτοικοί του ασκούν την τέχνη της καλαθοπλεκτικής. Συνεχίζουμε για το χωριό Πύργος, το μεγαλύτερο οικισμό μετά τη χώρα, ένα υπαίθριο μουσείο λαϊκής τέχνης όπου βρίσκονται το μουσείο και οικία του Γ. Χαλεπά. Απολαύστε στην κεντρική πλατεία, κάτω από τα δύο μεγάλα πλατάνια, μυρωδάτο καφέ στη χόβολη και σπιτικό γαλακτομπούρεκο! Συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα έχουμε στάση για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Το βραδάκι βόλτα στην χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα :

Μετά το πρωινό μας θα μεταβούμε στο λιμάνι για να αναχωρήσουμε για την Άνδρο. Άφιξη στο Γαύριο με το ξεχωριστό χρώμα, χτισμένο σε περιοχή κατοικημένη από την αρχαιότητα. Θα επισκεφτούμε την ανδρική μονή της Αγίας Μαρίνας του 17ου αιώνα κοντά στο χωριό Αποίκια. Συνεχίζουμε για μια σύντομη περιήγηση στη Χώρα. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια με τα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια, όπως η Καΐρειος Βιβλιοθήκη και τα εντυπωσιακά αρχοντικά των καπεταναίων. Στην πλατεία Καΐρη βρίσκεται το αρχαιολογικό μουσείο και το μουσείο σύγχρονης τέχνης. Καταλήγουμε στην πλατεία Ρίβα που δεσπόζει το άγαλμα του Αφανή Ναύτη. Επιστρέφουμε στο γραφικό Μπατσί, απλωμένο αμφιθεατρικά γύρω από τον ομώνυμο όρμο με την αμμουδερή παραλία για μπάνιο και γεύμα. Αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας επιβίβαση στο F/B και άφιξη στη Ραφήνα. Επιστροφή στην Αθήνα.


Τιμή συμμετοχής

225 €

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν Mercedes Benz
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος – Άνδρος - Ραφήνα
  • Διανυκτερεύσεις στο TINOS BEACH 4*
  • Δύο Πρωινά
  • Δύο Δείπνα
  • Αρχηγός/Συνοδός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος
  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
  • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του

Φόρμα εγγραφής