ΑΣΤΑΚΟΣ- ΚΑΛΑΜΟΣ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ

ΑΣΤΑΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΟΣ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ| ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!!!!! ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ!!!

26/07, 15/08, 05/09 | 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΑΣΤΑΚΟΣ- ΚΑΛΑΜΟΣ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ
Προσφορά
από 220 €

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Μεσολόγγι – Τουρλίδα – Αστακός

Αναχώρηση το πρωί για τον Ισθμό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το Μεσολόγγι όπου θα επισκεφτούμε τον Κήπο των Ηρώων και το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα. Κατόπιν θα ακολουθήσουμε παραλίμνια διαδρομή για να καταλήξουμε στην Τουρλίδα για γεύμα και μπάνιο. Με θέα την λιμνοθάλασσα θα γευθούμε φρέσκα ψάρια και το τοπικό χέλι. Συνεχίζουμε διαμέσου μιας ωραιότατης διαδρομής για τον Αστακό όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Ο Αστακός ο συνδετικός κρίκος της Ακαρνανίας με τα Επτάνησα, «αγκαλιασμένος» από το επιβλητικό και γκριζοπράσινο όρος Βελούτσα και τη βαθυγάλανη αγκαλιά του Ιουνίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για πρώτη γνωριμία με την παραλιακή κωμόπολη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Αστακός – Κάλαμος:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή μας στο νησάκι Κάλαμο, ένα από τα 17 που ανήκουν στις Τηλεβοΐδες νήσους. Παραμονή για μπάνιο και φαγητό στα ποιο όμορφα και καθαρά νερά του Ιουνίου. Επιστροφή το απόγευμα στον Αστακό, όπου ξεχωρίζει για τη σπουδαία ναυτική παράδοση , τη μοναδική αρχιτεκτονική και τη νησιώτική αύρα. Θα έχετε χρόνο για μία βόλτα δίπλα στη θάλασσα , στα νεοκλασικά του λιμανιού, στα στενά ανθοστόλιστα σοκάκια και τις αυλές των σπιτιών. Ξεκούραση και διανυκτέρευση.

3η μέρα, Κρουαζιέρα Λευκάδα – Κεφαλονιά – Ιθάκη :

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την προαιρετική ημερήσια κρουαζιέρα μας στα γειτονικά νησιά Ιθάκη και Κεφαλονιά. Μεταφορά στο Νιδρί, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχουμε λεπτομερή ξενάγηση. Πρώτος μας σταθμός η πανέμορφη παραλία των Εγκρεμνών. Τα τυρκουάζ νερά της παραλίας είναι τα πιο κρυστάλλινα του νησιού, αισθάνεσαι ότι κολυμπάς σε μία απέραντη πισίνα. Παραμονή για μπάνιο. Περνώντας από Πόρτο Κατσίκι συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Παραμονή στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό. Συνεχίζουμε με το πλοίο για την πατρίδα του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Παραμονή στο μαγευτική παραλία Αφάλες – χρυσή ακτή για μπάνιο. Κατά την επιστροφή μας στο Νυδρί, θα περάσουμε από την σπηλιά Παπανικολή, και θα κάνουμε τον περίπλου του Σκορπιού , το νησί του Ωνάση. Το νησάκι Μαδουρί θα το δούμε πριν το τέλος της κρουαζιέρας μας. Άφιξη στο Νυδρί το απόγευμα, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4η μέρα, Αστακός – Αθήνα :

Μετά το πρωινό μας ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας και το μπάνιο μας μπροστά από το ξενοδοχείο, ατενίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας. Το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, μέσω γέφυρας Ρίου Αντίριου, Ακράτα και με τις ανάλογες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα, με τις καλύτερες εντυπώσεις!


Τιμή συμμετοχής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

26/07/24

4

220€

15/08/24

4

230€

05/09/24

4

220€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν Mercedes Benz
  • Διανυκτερεύσεις στο παραλιακό ξενοδοχείο STRATOS HOTEL
  • Πρωινά σε μπουφέ
  • Συνοδός/Αρχηγός εκδρομής,
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος
  • Η κρουαζιέρα στη Λευκάδα και Κεφαλονιά
  • Τα εισιτήρια για Κάλαμο.
  • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο VIBER για άμεσες ενημερώσεις!

Φόρμα εγγραφής