27/08 | ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΡΓΑ-ΠΑΞΟΙ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ | ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!!!!! ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ!!! ΑΝΑΧ.04/08

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/08 | 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
27/08 |  ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΡΓΑ-ΠΑΞΟΙ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Προσφορά
215 €

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Μεσολόγγι – Τουρλίδα – Λευκάδα :

Αναχώρηση το πρωί από Μαρούσι στις 07:00 και από Ομόνοια ώρα 07:30 για τον Ισθμό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το Μεσολόγγι, μια πόλη με μοναδικό χαρακτήρα. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Επανάσταση του 1821 και παράλληλα, συνδυάζει μια σπάνια ομορφιά. Εκεί θα επισκεφτούμε τον Κήπο των Ηρώων ένα μέρος αφιερωμένο στον αγώνα των Ελεύθερων Πολιορκημένων και βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, δίπλα από την Πύλη και τα τείχη. Κατόπιν θα ακολουθήσουμε παραλίμνια διαδρομή για να καταλήξουμε στην Τουρλίδα μια γραφική νησίδα που μοιάζει με καρτ ποστάλ, για γεύμα και μπάνιο. Με θέα την λιμνοθάλασσα θα γευθούμε φρέσκα ψάρια και το τοπικό χέλι. Συνεχίζουμε διαμέσου μιας ωραιότατης διαδρομής για την Λευκάδα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση , διανυκτέρευση.

2η μέρα, Κρουαζιέρα Λευκάδα – Κεφαλονιά – Ιθάκη :

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για ημερήσια κρουαζιέρα μας στα γειτονικά νησιά Ιθάκη και Κεφαλονιά. Μεταφορά στην προκυμαία, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχουμε λεπτομερή ξενάγηση. Πρώτος μας σταθμός η πανέμορφη παραλία των Εγκρεμνών. Τα τυρκουάζ νερά της παραλίας είναι τα πιο κρυστάλλινα του νησιού, αισθάνεσαι ότι κολυμπάς σε μία απέραντη πισίνα. Παραμονή για μπάνιο. Περνώντας από Πόρτο Κατσίκι συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Παραμονή στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό. Συνεχίζουμε με το πλοίο για την πατρίδα του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Παραμονή στο μαγευτική παραλία Αφάλες – χρυσή ακτή για μπάνιο. Κατά την επιστροφή μας στο Νυδρί, θα περάσουμε από την σπηλιά Παπανικολή, και θα κάνουμε τον περίπλου του Σκορπιού, το νησί του Ωνάση. Το νησάκι Μαδουρί θα το δούμε πριν το τέλος της κρουαζιέρας μας. Άφιξη στο Νυδρί το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η μέρα, Πάργα – Παξοί - Αντίπαξοι :

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη κωμόπολη της Πάργας, με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, όπου παραμονή για μπάνιο. Όσοι επιθυμούν προαιρετική κρουαζιέρα (ατομικά έξοδα) στους Παξούς – Αντίπαξους. Θα επισκεφθούμε τα δύο πανέμορφα νησιά του Ιονίου Παξούς και Αντίπαξους τα μικρότερα νησιά των Επτανήσων. Πρώτη μας στάση η Αντίπαξοι στην παραλία Βουτούμι μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού με λευκή άμμο, βότσαλα και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά. Το πλοίο θα παραμείνει για περίπου μια ώρα ώστε να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, οι τολμηροί έχουν την δυνατότητα να βουτήξουν από το πλοιάριο. Θα συνεχίσουμε για τις σπηλιές των Παξών, για το μικρό σπήλαιο Παπανικολή, το Μογγονήσι, καταλήγοντας στον γραφικό Γάιο την πρωτεύουσα των Παξών ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον 'Άγιο Νικόλαο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας (2:30 ώρες) για περιπάτους, φαγητό και μπάνιο. Επιστροφή στην Πάργα το απόγευμα για καφεδάκι, κατόπιν για το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε τοπικό εστιατόριο με μουσική.

4η μέρα, Ι.Μ. Φανερωμένης – Αγ. Νικήτας – Λευκάδα - Αθήνα :

Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στην Μονή Φανερωμένης που αποτελεί θρησκευτικό κέντρο του νησιού. Επόμενη στάση μας η όμορφη παραλία του Αγ. Νικήτα. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Αργά το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, μέσω Αμφιλοχίας, γέφυρας Ρίου Αντίριου, Ακράτα και με τις ανάλογες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα.


Τιμή συμμετοχής

215 €

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν Mercedes Benz
  • Διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο NIRIKOS με πρωινό σε μπουφέ
  • Η κρουαζιέρα Λευκάδα - Κεφαλονιά – Ιθάκη
  • Συνοδός/Αρχηγός εκδρομής,
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος
  • Η κρουαζιέρα Παξοί - Αντίπαξος, 30€
  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
  • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του

Φόρμα εγγραφής