28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΒΕΝΕΤΙΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 & 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | 8 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Προσφορά
490€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η – 2η μέρα, Αθήνα – Πάτρα – Βενετία :

Συγκέντρωση, αργά το απόγευμα και αναχώρηση για την Πάτρα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση και καφέ. Άφιξη στην Πάτρα, και τακτοποίηση στις καμπίνες μας. Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Βενετίας .

2η ημέρα : Εν πλω

εν πλω. Διανυκτέρευση εν πλω.

3η μέρα, Βενετία – περιήγηση πόλης – Βιέννη :

Άφιξη στο λιμάνι της Βενετίας. Πρωινή περιήγηση στη «Γαληνοτάτη», όπως ονομαζόταν η Βενετία κατά την περίοδο της κυριαρχίας της. Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ΄ όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για την φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο, το «ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης» κατά τον Ναπολέοντα. Εκεί, θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία με τους πέντε τρούλους, το παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Μουράνο. Χρόνος ελεύθερος για καφέ ή κοκτέιλ Μπελίνι, το εθνικό ποτό του Βένετο, στο πασίγνωστο Φλοριάν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Βιέννη μέσο Κλανγκεφουρτ, Γκρατς διασχίζοντας μία από τις πιο ωραίες διαδρομές στην Ευρώπη με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, καφέ και φαγητό ελευθέρως! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & διανυκτέρευση.

4η μέρα, Βιέννη (ξενάγηση) – Βουδαπέστη :

Πρωινό και αναχώρηση για τη ξενάγηση μας στην πόλη του Στράους. Θα δούμε την Κρατική Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, τους Αυτοκρατορικούς Κήπους, το παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο και το Πανεπιστήμιο. Συνεχίζουμε για την πλατεία Σβάρτσενμπεργκ και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου αλλά και τον Ελληνορθόδοξο Μητροπολιτικό Ναό για να καταλήξουμε στο Σεμπρουν, το σπουδαιότερο παλάτι της πόλης όπου και θα επισκεφτούμε τα 40 σπουδαιότερα διαμερίσματα του. Το απόγευμα εφόσον προλαβαίνουμε θα επισκεφτούμε και το γνωστό Πύργο της Βιέννης με υπέροχη θέα στην πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πανέμορφη παραδουνάβια πρωτεύουσα την Βουδαπέστη διασχίζοντας πανέμορφα τοπία που θα μας μείνουνε αξέχαστα για την γραφικότητα και την ομορφιά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση

5η μέρα, Βουδαπέστη (ξενάγηση) – περιήγηση της πόλης :

Μετά το πρωινό πανοραμική ξενάγησή της Βουδαπέστης. Ξεκινάμε από τη Βούδα και το λόφο του Γκέλερτ και συνεχίζεται με τους Πύργους των Ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματία, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Λίγο αργότερα διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην Πέστη και την Πλατεία Ηρώων, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και τελειώνουμε με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορούμε να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο Vaci. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά, διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα, Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά (ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ-ΒΙΣΕΝΓΚΡΑΤ – ΕΣΤΕΡΓΟΜ) :

Πρωινό και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στην καμπή του ποταμού Δούναβη. Θα δούμε τον Άγιο Ανδρέα (Σεντέντρε στα ουγγρικά), το χωριό των καλλιτεχνών, στην συνέχεια θα ανηφορήσουμε στο Βίσενγκρατ με το μεσαιωνικό κάστρο και την υπέροχη θέα, και θα καταλήξουμε στο Έστεργκομ που υπήρξε στο παρελθόν πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Ο Μητροπολιτικός Ναός που θα επισκεφθούμε και το θησαυροφυλάκιο του, μαρτυρούν την σπουδαιότητα της περιοχής. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα, Βουδαπέστη – Βελιγράδι – Νις :

Μετά το πρωινό μας αφήνουμε πίσω μας την Ουγγρική πρωτεύουσα και αναχωρούμε για Σερβία και την Νις μέσω Νοβισαντ, Νόσαντ και Βελιγραδίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

8η μέρα, Νις – Αθήνα :

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα μέσω σκοπιανών απαραίτητων στάσεων για έλεγχο διαβατηρίων στο συνοριακό σταθμό και γεύμα και καφέ ελευθέρως.


Τιμή συμμετοχής

490€

Περιλαμβάνονται

 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Βενετία σε 4κλίνες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ(ΑΒ4)
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός - συνοδός
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

 • Δημοτικός φόρος 35€ συνολικά καταβλητέα τοπικά
 • Βαπορέτο Βενετίας 15€
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

Φόρμα εγγραφής