11/07, 01/08, 19/09 |ΚΥΘΗΡΑ | 4ΗΜ

ΚΥΘΗΡΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ-ΚΑΨΑΛΙ- ΧΩΡΑ

11/07, 01/08, 19/09| 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα, Αθήνα – Νεάπολη-Κύθηρα:

Αναχώρηση το πρωί από Μαρούσι 06:15 και από Ομόνοια 06:45 με ενδιάμεση στάση για το Αρτεμίσιο. Στην συνέχεια για τη Νεάπολη όπου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τα Κύθηρα. Άφιξη στο όμορφο Τσιρίγο όπου η Αφροδίτη γεννήθηκε στους αφρούς της θάλασσας του. Κατόπιν για την Αγία Πελαγία όπου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Όσοι επιθυμούν μπάνιο στα καταγάλανα νερά και στην όμορφη παραλία της με την γκρίζα άμμο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα, Λιβάδι – Χώρα – Καψάλι:

Μετά το πρωινό μας, για το Λιβάδι, θα δούμε το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία της Αναλήψεως και στην θέση Κατούνι την πέτρινη γέφυρα κτισμένη επί Αγγλοκρατίας το 1822. Θα συνεχίσουμε για την όμορφη Χώρα (πρωτεύουσα), με έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Θα δούμε αρχοντικά, πανέμορφες κατοικίες ευγενών, το μεσαιωνικό Ενετικό κάστρο, κ.α. Για να φτάσουμε στο Καψάλι που βρίσκεται πάνω από δυο Δίδυμους κολπίσκους και είναι το κέντρο διασκέδασης του νησιού όπου και παραμονή για γεύμα και για μπάνιο, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Διανυκτέρευση.

3η μέρα, Ποταμός – Παναγία Μυρτιδιώτισσα – Μυλοπόταμος – Αβλέμονας:

Μετά το πρωινό μας, θα συνεχίσουμε την γνωριμία μας με το υπόλοιπο νησί. Ακολουθεί επίσκεψη στον Ποταμό, κεφαλοχώρι του νησιού, ‘Της κυράς το χωριό` ονομάστηκε όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Παναγίας της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας με το έντονο βλέμμα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυμα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα, το μεγαλύτερο μοναστήρι του νησιού. Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για τον Μυλοπόταμο, παραδοσιακό χωριό, πού ήταν κέντρο μίας από τις διοικητικές περιφέρειες του νησιού κατά την Ενετοκρατία. Η πλατεία του Μυλοπόταμου με το καμάρι, η φόνισσα, ο μικρός καταρράκτης και η νεράιδα. Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο χωριό Αβλέμονας με τους μικρούς κολπίσκους και το μικρό Ενετικό Κάστρο, παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα, Μητάτα – Νεάπολη – Αθήνα:

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε το χωριό Μητάτα, για το πρωινό μας καφεδάκι. Φανταστική η θέα σε μια υπέροχη ρεματιά και το φαράγγι του Τσάκωνα.Επιβίβαση στο πλοίο, και αναχώρηση για Νεάπολη, και κατόπιν επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση καθοδόν.


Τιμή συμμετοχής

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

11/7/2024

4

265€

1/8/2024

4

280€

19/9/2024

4

260€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία ANATOLI HOTEL & ANESIS HOTEL στην Αγία Πελαγία
  • Πρωινά σε μπουφέ
  • Τα εισιτήρια του F/B Νεάπολη – Κύθηρα - Νεάπολη
  • Αρχηγός-Συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο VIBER για άμεσες ενημερώσεις!

Φόρμα εγγραφής