ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-3ΗΜ MAJESTIC SPA 4*

ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ | 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-3ΗΜ                                    MAJESTIC SPA 4*
Προσφορά
210 €

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Κυλλήνη - Ζάκυνθος

Αναχώρηση το πρωί από Μαρούσι και από Ομόνοια για Κυλλήνη, επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Μεταφορά στον Λαγανά, τακτοποίση στο ξενοδοχείο μας, γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα αναχωρούμε για όμορφη βόλτα στην πόλη της Ζακύνθου. Ζάκυνθος, ή το «Τζάντε», ή το Φιόρο του Λεβάντε (= Άνθος της Ανατολής) κατά τους Βενετσιάνους. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με τη Πλατεία Σολωμού που αποτελεί την κεντρική πλατεία της πόλης. Το όνομά της το έχει πάρει από έναν από τους πιο διάσημους Ζακυνθινούς, τον ποιητή Διονύσιο Σολωμό, του οποίου οι στίχοι αποτελούν τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος. Πολλά εντυπωσιακά κτίρια βρίσκονται γύρω από αυτή, όπως η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, που ανοικοδομήθηκε το 1561, εκεί υπηρέτησε ο Άγιος Διονύσιος, προστάτης του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση!

2η ημέρα, Γύρος Νησιού - Αναφωνήτρια – Ναυάγιο – Μακρύς Γιαλός

Μετά το πρωινό μας μια ενδιαφέρουσα μέρα μας περιμένει. Θα κάνουμε τον γύρο του Νησιού γνωρίζοντας την άγνωστη Δυτική & Βόρεια μεριά του και θα κολυμπήσουμε σε μια από τις ομορφότερες παραλίες. Πρώτη μας στάση το Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Συνεχίζουμε για τον Αγ. Λέων, τις Μαριές και την Μονή της Αναφωνήτριας. Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε από ψηλά την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Συνεχίζουμε βόρεια του νησιού για τις Βολίμες, και την πανέμορφη Παραλία Μακρύς Γιαλός. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα γαλαζοπράσινα νερά και για γεύμα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν βαρκάδα στις μοναδικής ομορφιάς γαλάζιες σπηλιές και στο ξακουστό ναυάγιο (έξοδα ατομικά). Επιστροφή από Καταστάρι στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Λόφος Στράνης – Μπόχαλη – Ζάκυνθος - Κυλλήνη – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη, που ενέπνευσε τον Διονύσιο Σολωμό να γράψει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και τους ελεύθερους πολιορκημένους, αλλά και το προάστιο της υψηλής κοινωνίας την Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το Κάστρο, που θα μας γοητεύσουν. Αργότερα στην πόλη της Ζακύνθου όπου θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου προστάτη του νησιού, κατόπιν ελεύθερος χρόνος για βόλτα, αγορά αναμνηστικών κ.α. στο κεντρικότερο σημείο στην πλατεία Σολωμού. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

210 €

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές με πολυτελές ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν Mercedes Benz
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Majestic Hotel & Spa 4*
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ΖΑΚΥΝΘΟ με την Levante ferries
 • Διατροφή σε μπουφέ (2 πρωινά, 2 δείπνα, 1 γεύμα) , Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων και των δείπνων
 • Αρχηγός / Συνοδός εκδρομής, Φπα, Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

 • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος, φιλοδωρήματα
 • Οτι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο VIBER για άμεσες ενημερώσεις!

Φόρμα εγγραφής