Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Κυλλήνη - Ζάκυνθος

Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση για την Κυλλήνη, επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Άφιξη στο όμορφο νησί του Ιονίου. Θα μεταβούμε στην παραλία του Λαγανά όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο & γεύμα. Για όσους επιθυμούν προαιρετική βαρκάδα για να δουν από κοντά την χελώνα ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ. Κατόπιν μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Γύρος Νησιού - Αναφωνήτρια – Ναυάγιο – Μακρύς Γιαλός

Μετά το πρωινό μας μια ενδιαφέρουσα μέρα μας περιμένει. Θα κάνουμε τον γύρο του Νησιού γνωρίζοντας την άγνωστη Δυτική & Βόρεια μεριά του και θα κολυμπήσουμε σε μια από τις ομορφότερες παραλίες. Πρώτη μας στάση το Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Συνεχίζουμε για τον Αγ. Λέων, τις Μαριές και την Μονή της Αναφωνήτριας. Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε από ψηλά την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Συνεχίζουμε βόρεια του νησιού για τις Βολίμες, και την πανέμορφη Παραλία Μακρύς Γιαλός. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα γαλαζοπράσινα νερά και για γεύμα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν βαρκάδα στις μοναδικής ομορφιάς γαλάζιες σπηλιές και στο ξακουστό Ναυάγιο (έξοδα ατομικά). Επιστροφή από Καταστάρι στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Λόφος Στράνης – Μπόχαλη – Ζάκυνθος - Κυλλήνη – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη, που ενέπνευσε τον Διονύσιο Σολωμό να γράψει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και τους ελεύθερους πολιορκημένους, αλλά και το προάστιο της υψηλής κοινωνίας την Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το Κάστρο, που θα μας γοητεύσουν. Αργότερα στην πόλη της Ζακύνθου όπου θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου προστάτη του νησιού, κατόπιν ελεύθερος χρόνος για βόλτα, αγορά αναμνηστικών κ.α. στο κεντρικότερο σημείο στην πλατεία Σολωμού. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

ΠΡΟΣΦΟΡΑ : 150€

Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές, περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στο EXOTICA HOTEL & SPA4*
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ΖΑΚΥΝΘΟ με την Levante ferries
  • Ημιδιατροφή σε πλούσιο μπουφέ (2 πρωινά & 2 δείπνα)
  • Αρχηγός / Συνοδός εκδρομής, Φπα, Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος, ποτά, φιλοδωρήματα, ότι δεν αναφέρεται στα Περιλαμβανόμενα

Κάντε κράτηση online!