01/7 & 31/08 ΝΕΑΠΟΛΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ- ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ 4HM

LIMIRA MARE ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ | ΣΤΑ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!!!!

1 ΙΟΥΛΙΟΥ & 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ | 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Μονεμβασιά - Νεάπολη :

Αναχώρηση το πρωί με ενδιάμεση στάση για Μονεμβάσια μέσω Σπάρτης. Επίσκεψη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά).Καταλήγουμε το απόγευμα στη γραφική ΝΕΑΠΟΛΗ, τη νοτιοανατολικότερη ηπειρωτική πόλη της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.Τακτοποίηση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας LIMIRAMARE, διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Ελαφόνησος–Παραλία Σίμου :

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το όμορφο και κοντινό νησάκι της Ελαφονήσου, μόλις λίγα μέτρα από την Πελοποννησιακή ακτή. Η σαγηνευτική Ελαφόνησος, των τουρκουάζ κρυστάλλινων νερών και των απέραντων χρυσαφένιων παραλιών, είναι έτοιμη να μας γοητεύσει. Η Ελαφόνησος το άλλοτε άντρο των πειρατών και των κουρσάρων.Μετάβαση στην παραλία του Σίμου για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου μας και για βόλτα στην γραφική Νεάπολη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Νεάπολη:

Μετά το πρωινό μας ελεύθερη ημέρα για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο. Εν συνεχεία σας προτείνουμε μια όμορφη βόλτα στα μικρά, μυστικά της σοκάκια. Αξιοθαύμαστη η αρχιτεκτονική της πόλης και γραφικός ο χαρακτήρας του παλιού κομματιού της. Να επισκεφτείτε τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος που στέκει στο ψηλότερο σημείο του λόφου και να αναπνεύσετε τα χρώματα της από την προβλήτα στο δειλινό. Να γευτείτε το ούζο και το χταπόδι αλλά και διάφορους μεζέδες δίπλα στο κύμα. Μία μέρα ξεκούρασης και απόλαυσης!! Διανυκτέρευση.

4η μέρα, Ελεύθερο πρωινό - Γύθειο - Αθήνα :

Μετά το πρωινό μας , θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το τελευταίο μας μπάνιο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε στις 12:30 για το μαγευτικό και γραφικό Γύθειο.Διατηρώντας την ξεχωριστή του ταυτότητα, με το αναγνωρίσιμο νησάκι που συνδέεται με το λιμάνι του, τον οκταγωνικό μαρμάρινο φάρο, την προβλήτα με τις πολύχρωμες ψαρόβαρκες και τα παλιά, νεοκλασικά ή πέτρινα σπίτια που σκαρφαλώνουν στην πράσινη βουνοπλαγιά, το Γύθειο συμβάλλει στο μοναδικό χαρακτήρα, την ιστορία και την παράδοση της Μάνης. Ελεύθερος χρόνος για καφεδάκι και φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις στις αποσκευές μας!!!


Τιμή συμμετοχής

235€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στο παραλιακό ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3*
  • 3 πρωινά σε μπουφέ
  • Αρχηγός-Συνοδός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος
  • Τα εισιτήρια του F/B για Ελαφόνησο

Σημειώσεις

3 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤ E :

Διανυκτερεύσεις στο παραλιακό LIMIRA MARE

Μπάνιο στην ομορφότερη παραλία της Μεσογείου!!!

Χαλαρό πρόγραμμα

Φόρμα εγγραφής