28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-AVARIS HOTEL 5*****

AVARIS HOTEL 5***** !!! : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ – ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ – ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΡΙΚΕΛΛΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-AVARIS HOTEL 5*****
Προσφορά
145€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Κορυσχάδες – Καρπενήσι:

Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση για καφέ & ξεκούραση στα Καμένα Βούρλα. Ακολούθως αφού περάσουμε από Μακρακώμη και Τύμφρηστο, φθάνουμε στο χωριό Κορυσχάδες ένα από τα γραφικότερα χωριά. Παραμονή για γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Κατόπιν για το Καρπενήσι και τον κεντρικό πεζόδρομο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γνωριμία, με την πόλη. Κατόπιν για το πολυτελές ξενοδοχείο μας Avaris 5*, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Καρπενήσι – Παναγιά Προυσιώτισσα – Μεγάλο Χωριό - Κεφαλόβρυσο :

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της υπέροχης καταπράσινης διαδρομής για την γραφική κοιλάδα του Καρπενησιώτη – Το Γαύρο – Το Άγριο φαράγγι Κλειδί, στάση στη θέση «Τύπωμα» η «Πατήματα» όπου σύμφωνα με την παράδοση βρίσκονται τα Πατήματα της εικόνας της Παναγίας Της Προυσιώτισσας και αρκετά ψηλότερα η Δρακότρυπα, που δημιούργησε στο πέρασμα της πηγαίνοντας στο χώρο όπου την βρήκαν, τη γέφυρα Διπόταμου και τη σπουδαία μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας, χτισμένη σε απόκρημνο βράχο. Σχετική παραμονή για ευλαβικό προσκύνημα στη θαυματουργή εικόνα της που βρίσκεται σε κρύπτη - Παρεκκλήσι μέσα στο καθολικό της μονής, επίσκεψη στην αίθουσα πολύτιμων κειμηλίων με χρυσοκεντήματα, χειρόγραφους κώδικες, καθώς και προσωπικά αντικείμενα του Γ. Καραϊσκάκη. (πιθανή επίσκεψη σε τοπικό αλλαντοποιείο). Κατόπιν αναχώρηση για το Μεγάλο Χωριό. Ελεύθερος χρόνος, για βόλτα επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο ή για να δοκιμάσουμε το γαλακτομπούρεκο του Αλέκου που μας περιμένει ζεστό στην πλατεία!!! Γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Συνεχίζουμε για το Κεφαλόβρυσο, θαυμάσιος τόπος αναψυχής με αιωνόβια πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Επίσκεψη του μνημείου του Μάρκου Μπότσαρη, αγωνιστή του 1821. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα, Καρπενήσι- Κρίκελλο- Γοργοποταμο - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για το χωριό Κρίκελο σε υψόμετρο 1120 μ. ανατολικά της Ευρυτανίας. Καταπληκτικό θέρετρο, μέσα από μία φανταστική διαδρομή από ελατοδάσος. Μόλις μπαίνουμε στο χωριό θα αντικρίσουμε τις 7 βρύσες καθώς και την κκλησία του Αγίου Νικολάου, νεότερο μνημείο στην κεντρική πλατεία με πυκνά πλατάνια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και αγορά παραδοσιακών προϊόντων. Εν συνεχεία αναχώρηση για το Γοργοπόταμο επίσκεψη στη Γέφυρα μνημείο και παραμονή για γεύμα στην όμορφη περιοχή. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

145€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές AVARIS HOTEL 5*
  • Ημιδιατροφή σε μπουφέ
  • Αρχηγός/συνοδός/Ασφάλεια αστικής ευθύνης, φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, προσωπικά έξοδα, ποτά, φιλοδωρήματα, Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό.

Φόρμα εγγραφής