02,09,16/12 | ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ "Στο Μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Ελλάδας"

02/12, 09/12, 16/12| 2 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
02,09,16/12 |  ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Προσφορά
85€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Τρίκαλα – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ - Καλαμπάκα :

Αναχώρηση το πρωί για το Μύλο των Ξωτικών από Μαρούσι 07:00π.μ. και από Ομόνοια 07:30π.μ με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη στο καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αϊ Βασίλη, θα έχουμε άπλετο χρόνο να περιηγηθούμε με άνεση και ασφάλεια σε όλες τις δραστηριότητες. Μέσα στον «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ» ανοίγεται ένας μαγικός κόσμος, το σπίτι του Αϊ Βασίλη, το εργοστάσιο Σοκολάτας, το κάστρο του Playmobil, την Παιχνιδοέκθεση της PlanToys, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το εργαστήρι κατασκευών, το Ζαχαρένιο εργαστήρι, η Αγορά των Μανιταριών, το μαγικό μανιτάρι που έφερε την Αλίκη από τη χώρα των Θαυμάτων. Το Παγοδρόμιο των Ξωτικών, το λευκό παλάτι τους θα μαγνητίσει και πάλι τα βλέμματα όλων. Χορός στον πάγο, ξεφάντωμα, πατινάζ και έντονες και αξέχαστες στιγμές για μικρούς και μεγάλους, παραμονή.Κατόπιν για τα Τρίκαλα, την πόλη που βρίσκεται στις όχθες του Ληθαίου ποταμού. Η πόλη χρωστά σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά της στο γραφικό ποταμό αλλά και στα ιστορικά της μνημεία, την εξαιρετική ρυμοτομία, τις ευρύχωρες πλατείες, τα πάρκα και τους πεζόδρομούς της. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, και γεύμα. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Μεγάλο Μετέωρο - Μονή Αγ. Στεφάνου- Καλαμπάκα-Αθήνα:

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα Μετέωρα. Πρώτη μας επίσκεψη το Μεγάλο Μετέωρο το ανδρικό μοναστήρι που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του συμπλέγματος των βράχων, χτισμένο το 14ο αιώνα πάνω στον Πλατύ Λίθο. Εν συνεχεία θα μεταβούμε στη Μονή Αγ. Στεφάνου η οποία βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της συστάδας των μετεωρικών βράχων, είναι το μόνο μοναστήρι που επισκέπτεται κανείς χωρίς να ανεβεί σκαλιά, γιατί η προσπέλαση σε αυτό γίνεται με μια μικρή γέφυρα. Η θέα από τον εξώστη είναι μαγευτική. Συνεχίζουμε για τη πόλη της Καλαμπάκας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα, βόλτα και αγορές τοπικών προϊόντων. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

Τιμή συμμετοχής

85€

3ο άτομο παιδί έως 6 ετών

55€

3ο άτομο παιδί έως 11 ετών

70€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο Antoniadis 4*
  • Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ
  • Πλούσια ημιδιατροφή σε μπουφέ
  • Συνοδός-Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος, είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα, ότι είναι προαιρετικό, και δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο VIBER για άμεσες ενημερώσεις!

Φόρμα εγγραφής