ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΚΥΡΟΣ - 4 ΗΜ

ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ - Στο παραλιακό SKIROS PALACE 4*

Παρασκευή 2 Ιουνίου | 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΚΥΡΟΣ - 4 ΗΜ
Προσφορά
255 €

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα, Αθήνα – Κύμη – Σκύρος :

Αναχώρηση το πρωί για Κύμη με ενδιάμεση στάση, επιβίβαση στο φερυ - μπότ και απόπλους για τη Λιναριά, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου το μεγαλύτερο νησί των Βόρειων Σποράδων. Ένα νησί με διαφορετικούς κόσμους, που όμως καταφέρνει αρμονικά να συνδυάζει το ύφος των Σποράδων, με την Κυκλαδίτικη κουλτούρα με τα κάτασπρα σπίτια της και τα παραδοσιακά καλντερίμια της αρχοντικής χώρας. Στη συνεχεία παίρνουμε τον δρόμο προς την Καλαμίτσα, τον πανέμορφο και παραθαλάσσιο οικισμό της Σκύρου, που απλώνεται κατά μήκος του γραφικού κολπίσκου. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας SKIROS PALACE 4*. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Χώρα – Μουσείο Φαλτάιτς - Ασίτσα :

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τη Χώρα ,το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Πρόκειται για ένα Μουσείο Παραδοσιακής Τέχνης, στεγασμένο στο παλιό αρχοντικό της οικογένειας Φαλτάιτς. Το Μουσείο ιδρύθηκε το 1964 και σε αυτό μπορείτε να δείτε πλήθος αντικειμένων και όχι μόνο από την περιοχή της Σκύρου, όπως η συλλογή σπάνιων βιβλίων, ιστορικών εγγράφων, η συλλογή γλυπτών της οικογένειας Γεωργαντή αλλά και η πλούσια πινακοθήκη του Μάνου Φαλτάιτς. Συνεχίζουμε για το βόρειο μέρος του νησιού, με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, τα παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, τα μικρά εκκλησάκια και τις πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα, ελεύθερη μέρα στην όμορφη Σκύρο - Κρουαζιέρα στο Σαρακήνικο :

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε την πεντακάθαρη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Σας προτείνουμε προαιρετική μονοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Σαρακηνό ή Σαρακήνικο με τα γαλαζοπράσινα νερά και τις σπηλιές. Η κρουαζιέρα ξεκινάει από τη νότια πλευρά του νησιού με τους απόκρημνους και επιβλητικούς βράχους. Φτάνουμε στις περίφημες θαλάσσιες σπηλιές Διατρυπτή και Πεντεκάλη. Στη συνέχεια για το νησάκι Σαρακήνικο μετον καταπληκτικό του όρμο και τα διάφανα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Σκύρου με το ιδιαίτερο χρώμα της, απλωμένη κάτω από τον επιβλητικό βράχο με το εντυπωσιακό κάστρο για καφέ και βόλτα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα Σκυριανά γλυκά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα, Σκύρος – Κύμη – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και προαιρετική βόλτα για την ξακουστή παραλία του νησιού, Μαγαζιά. Ουσιαστικά τη συνέχεια της παραλίας του Μώλου, των Πουριών και των Γυρισμάτων. Θεωρείται μία από τις ομορφότερες και από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού. Για όσους παραμείνουν πίσω, μπορούν να απολαύσουν την πισίνα του ξενοδοχείου ή την παραλία μπροστά σε αυτό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το λιμάνι Λιναριά. Επιβίβαση στο φέρυ - μποτ για Κύμη. Άφιξη και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή συμμετοχής

255 €

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κύμη – Σκύρο – Κύμη.
  • Διανυκτερεύσεις στο παραλιακό SKIROS PALACE 4*
  • ΔΩΡΟ Ημιδιατροφή ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ
  • Δωρεάν απεριόριστη κατανάλωση μπύρας, κρασιού, αναψυκτικά κατά την διάρκεια των δείπνων
  • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
  • Ασφάλεια κάλυψης αστικής, Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος
  • η κρουαζιέρα στο Σαρακήνικο

Σημειώσεις

4 ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ü ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

ü ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SKIROS PALACE 4*

ü 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ü ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ü ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Φόρμα εγγραφής