23 ΙΟΥΝΙΟΥ | ΒΟΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ - ΠΗΛΙΟ 3ΗΜ

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ, ΜΠΑΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!

23 ΙΟΥΝΙΟΥ | 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
23 ΙΟΥΝΙΟΥ | ΒΟΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ - ΠΗΛΙΟ 3ΗΜ
Προσφορά
165 €

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Πορταριά - Μακρινίτσα – Βόλος - Καλά Νερά:

Αναχώρηση από Μαρούσι 07:30 και από Ομόνοια 08:00 , με ενδιάμεση στάση καθοδόν, θα φτάσουμε στον Βόλο. Θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε προς το δυτικό Πήλιο όπου δεσπόζουν τα γραφικά χωριά της Μακρινίτσας, στην πανέμορφη πλατεία υπάρχει το Καφενείο Θεόφιλος που είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για μια ζωγραφιά του φημισμένου λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχάλη, θα έχουμε στάση για γεύμα. Συνεχίζουμε για τη γραφική Πορταριά με τα όμορφα αρχοντικά, όπου στάση για καφέ.Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο για τον Βόλο,μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες ελληνικές πόλεις και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας. Χτισμένος στο μυχό του Παγασητικού κόλπου, συνδυάζει όλη τη γοητεία της θάλασσας με τη μυστηριακή ομορφιά του βουνού των Κενταύρων. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφεδάκι και τσιπουράκι σε ένα από τα φημισμένα μαγαζιά της παραλίας. Εν συνεχεία αναχωρούμε για τα Καλά Νερά. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Κρουαζιέρα στην Σκιάθο :

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για κοντινό λιμανάκι όπου θα μας περιμένει σκάφος για μια όμορφη κρουαζιέρα στην Σκιάθο. Πρώτη μας στάση η γνωστότερη παραλία της Σκιάθου και μία από τις γνωστότερες παραλίες της Ευρώπης Κουκουναριές. Είναι γνωστή και με το όνομα "Χρυσή Άμμος", αφού η άμμος της είναι πολύ λεπτή και λάμπει ολόχρυση κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Εκτός από τα καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά της, η παραλία αυτή προσφέρει μοναδική ευκαιρία για ξεκούραση και απόλαυση, αφού το πασίγνωστο δάσος των Κουκουναριών σταματάει λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Παραμονή για μπάνιο. Συνεχίζουμε για την Σκιάθο. Θα έχουμε την ευκαιρία να τριγυρίσουμε στα στενά πλακόστρωτα της παλιάς πόλης. Κάτι που χαρακτηρίζει την πόλη είναι το Μπούρτζι, η μικρή χερσόνησος που χωρίζει το παλιό από το νέο λιμάνι. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το σπίτι-μουσείο του Παπαδιαμάντη. Ελεύθερος χρόνος. Το απογευματάκι θα βάλουμε ρότα επιστροφής. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα, Καλά Νερά – Αθήνα:

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και ελεύθερες ώρες ξεγνοιασιάς μπροστά στην παραλία του ξενοδοχείου. Τα Καλά Νερά ένα από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα του Δυτικού Πηλίου. Η περιοχή οφείλει το όνομά της στα άφθονα τρεχούμενα νερά. Τα πλατάνια και οι ευκάλυπτοι που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα δημιουργούν ένα εξωτικό σκηνικό που αξίζει να απολαύσετε. Μετά το ελεύθερο μεσημεριανό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα , με ενδιάμεση στάση , με τις καλύτερες εντυπώσεις.


Τιμή συμμετοχής

165 €

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές με πολυτελές ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν Mercedes Benz
 • Διανυκτέρευσεις σε ξενοσδοχείο 3 * Καλά Νερά
 • Δύο πρωινά σε μπουφέ
 • Δύο Δείπνα
 • Αρχηγός – συνοδός,
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

 • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος
 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του
 • Ποτά στα προαναφερόμενα γεύματα ή δείπνα
 • Εισιτήρια κρουαζιέρας για Σκιάθο

Φόρμα εγγραφής