ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

15/7, 28/7, 18/8, 1/9, 22/9 | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

6 ΗΜΕΡΗ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)

Πρόγραμμα εκδρομής

1η Μέρα, Αθήνα – Ξάνθη ή Κομοτηνή:

Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 06:45 για την Ξάνθη ή Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2η Μέρα, Ξάνθη ή Κομοτηνή – Κωνσταντινούπολη :

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Περνώντας από την Ανατολική Θράκη, θα φτάσουμε στην Ραιδεστό, στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε για την Κωνσταντινούπολη και Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό Καραβάκι, το στενό που χωρίζει την Ευρώπη και την Ασία. Οι όχθες του προσφέρουν ένα υπέροχο μείγμα από το παρελθόν και το παρόν, τη λαμπερή μεγαλοπρέπεια και την απλή ομορφιά όπου τα σύγχρονα ξενοδοχεία βρίσκονται δίπλα στα παλιά αρχοντικά (ξύλινες παραθαλάσσιες βίλες), όπου τα μαρμάρινα παλάτια συνορεύουν με πετροχτισμένα φρούρια και κομψά γειτονικά μικρά ψαροχώρια. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα, Κωνσταντινούπολη (Ξενάγηση) :

Μετά το πρωινό επίσκεψη και ξενάγηση στην Κωνσταντινούπολη το σταυροδρόμι των πολιτισμών, τη βασιλίδα των πόλεων, την πρωτεύουσα του Βυζαντίου και τριών διαδοχικών αυτοκρατοριών, την μοναδική πόλη που είναι χτισμένη επάνω σε δύο ηπείρους. Ευρώπη και Ασία, την πόλη των αισθήσεων, των ατελείωτων θρύλων, των γεύσεων της ανατολής, των πολλαπλών αναμνήσεων, της μοναδικής κληρονομιάς της και του ένδοξου παρελθόντος της. Πρώτη μας επίσκεψη η θρυλική Αγία Σοφία γνωστή και ως Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας ή απλά, η Μεγάλη Εκκλησία, το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και την Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Βόλτα στη πλατεία TAXIM και στο Πέραν, απολαύστε ένα γλυκό στο περίφημο ζαχαροπλαστείο SARAY στον πεζόδρομο του Πέραν η κάντε ένα όμορφο περίπατο μέχρι τον Πύργο του Γαλατά. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα, Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόνησα :

Πρωινό και αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησα, επιβίβαση σε καραβάκι για τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και Πρίγκηπος. Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί και να επισκεφτείτε τον Άγιο Γεώργιο Κουδουνά. Επιστροφή στην Πόλη. Σήμερα το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση σε κέντρο με μουσική, φολκλορικό πρόγραμμα και χορό της κοιλιάς με χανουμάκια. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα, Κωνσταντινούπολη (ξενάγηση) – Κομοτηνή ή Ξάνθη :

Πρωινό και αναχώρηση. Επίσκεψη και ξενάγηση στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ που ήταν κατοικία των σουλτάνων και διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Κατόπιν περνώντας από το Φανάρι, θα δούμε την Μεγάλη του Γένους Σχολή και θα προσκυνήσουμε στο Αγίασμα του Μπαλουκλί όπου και βρίσκονται οι τάφοι των Οικουμενικών Πατριαρχών. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο που εδρεύει στην περιοχή από το 1601. Κατόπιν θα μεταβούμε στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τζαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά, ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Αποχαιρετίσουμε την Βασιλεύουσα, αναχώρηση για την Ελλάδα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Κομοτηνή ή Ξάνθη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η Μέρα, Κομοτηνή ή Ξάνθη – Αθήνα :

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.


Τιμή συμμετοχής

360 €

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • 2 Διανυκτερεύσεις Ελλάδα σε ξενοδοχεία 3* με μπουφέ πρωινό
 • 3 Διανυκτερεύσεις Κωνσταντινούπολη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* , δίκλινα δωμάτια
 • Πρωινά σε μπουφέ καθημερινά
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ελληνόφωνος Τοπικός ξεναγός .
 • Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία, check point πόλεων και διελεύσεις (45€)
 • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο 25€
 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα 15 €
 • Βραδινή Έξοδος σε κέντρο με Χανουμάκια

Σημειώσεις

Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη εάν μουσεία ή αξιοθέατα είναι κλειστά λόγω αργιών ή εκδηλώσεων


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ταξιδεύουμε με ταυτότητα έκδοσης μέχρι 15 ετών ή διαβατήριο . Τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι προσωπική ευθύνη του ταξιδιώτη.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο VIBER για άμεσες ενημερώσεις!

Φόρμα εγγραφής